Hastanemiz Çocuk Servisinde Yatarak Tedavi Gören Çocuklar İçin Yılbaşı Moral Etkinliği Düzenlendi
31 Aralık 2019

Hastanemiz Çocuk Gelişimcisi Ceylan DURAN tarafından düzenlenen, yılbaşı etkinliği kapsamında Çocuk Servisinde yatarak tedavi gören hasta Çocuklarımız için bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinliğe Tiyatro ve Müzik ekibiyle birlikte ilçe gençlik merkezinden katılım sağlandı. İlçe gençlik merkezi tarafından palyaço kıyafeti giydirilen Çocuklar hasta Çocuklarımıza oldukça eğlenceli anlar yaşattı. Çocuklarımıza yatakbaşı destek mahiyetinde olan bu etkinliğe Hastanemiz Yönetimi ve diğer Hastane çalışanlarımız da katıldı. Ayrıca Çocuk Servisinde yer alan Çocuk Kütüphanesinin açılışı da bu sayede gerçekleştirildi. Çocuk Servisinde yatan Çocuklarımızın hastalıklarını bir anlığına da olsa unutmaları ve kendilerini iyi hissedip yeni yıla mutlu bir şekilde girmeleri amaçlandı. Oldukça eğlenceli anlar yaşayan Çocuklarımıza ve yakınlarına bu mutlu günü yaşatmak bizleri de fazlasıyla mutlu etti.

c2.jpg

c3.jpg